lördag 18 juli 2015

Västmanland i lågor

-Vid middagstid torsdagen den 31 juli 2014 kom larmet till SOS om en skogsbrand mellan Seglingsberg och Västerfärnebo i Västmanland....Så börjar reportageboken "Västmanland i lågor". Jan Å Johansson har tillsammans med sin fru Maire Martel skrivit boken.

Det var boksläpp lördag den 18 juli på Abrahamsgården i Norberg. Den ena av författarna Jan Å Johansson var på plats. Trubadurerna Christer och Håkan underhöll. Jag var där och äger nu en bok om händelsen som skakade om så många.

Boken kommer att finnas till försäljning på Abrahamsgården Konst o Hantverksbutik. Denna bok innehåller många gripande berättelser och bilder om människorna som drabbades, berättelser om de som bekämpade elden och berättelser om naturens återkomst.

En mycket läsvärd bok som griper tag i en.








1 kommentar:

Anonym sa...

Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkra lån, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital mm! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com