lördag 31 december 2016

Stygn varje dag 2017

Det är berikande att ha vänner även på Facebook. Jag blir indragen i olika utmaningar. Idag på årets första dag börjar en utmaning som kommer att pågå hela året.

Projektet heter "Stygn varje dag 2017". I den slutna gruppen på Facebook med samma namn har det blivit 338 medlemmar och idén är skapad av brodösen och konsthantverkaren Pia Sjöstrand. Vi kommer att lägga ut bilder ibland på FB och på Instagram under #stygnvarjedag2017. Det är roligt och stimulerande att se alla de andras idéer och kunna följa deras arbeten. Vi sa alltså sy stygn varje dag i 365 dagar. Ett, två eller flera stygn det får tiden och lusten avgöra, men varje dag är viktigt.

Min plan är att göra någon form av dagbok. Storlek som ett vykort ungefär 10 x 15 cm. Dagboken kan bli veckobok eller månadsbok. Tanken är att få in lite aktuella händelser ur mitt eget liv. Hur många blad boken kommer att ha får tiden och stygnens antal visa. Jag har hittat ett gammalt örngott som har lite grövre struktur som jag börjar med.

Välkommen till ett broderande 2017

1 kommentar:

Wagner Clerk sa...

Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkra lån, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital mm! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com