måndag 12 oktober 2020

Fröken Frost / Kersti Frost Wallin

Att besöka Frökenfrost upcycling / Kersti Frost Wallin återvinningskonstnär är helt underbart. Att dessutom få komma in i hennes bedårande hus är magiskt. Jag var till henne med kort varsel på femton minuter. Har aldrig sett ett vackrare hem. 

Hon har sex katter och jag såg inga katthår över huvud taget. Jag har två och mitt hem och det är helt ludet. Hennes hem andas harmoni och är en utställning av all hennes kreativa återvinningskonst. Man kan inte se sig mätt. Så smakfullt och samtidigt så lekfullt. Till och med hennes sex månader gamla kattungar var som en installation. Alla mina sinnen fick en kick. Jag bara njöt.

På bordet hade hon en "fontän" full med glittrande smycken. Jag frågade i fall jag fick ta efter hennes idé. Det gick bra så jag köpte ett kakfat av henne och gick hem för att skapa. Tja, det blev bra men inte på långa vägar som hennes. Klart att den smakfulla omgivningen gjorde den vackrare i hennes hem än i mitt. De två sista bilderna är på hennes "fontän" och avlutas med min. Den tål kanske inte ens att jämföras, men jag kanske är en bit på väg.

 Tusen tack för besöket Kersti. Jag älskar verkligen att få ströva omkring i din värld.

Inga kommentarer: