måndag 17 december 2018

Studiebesök på Arlanda

Så var jag äntligen på Arlanda igen, min gamla arbetsplats. Helt underbart, jag hade pirr i kroppen och kände mig nästan förälskad. En bland de häftigaste och intressantaste arbetsplatser man kan tänka sig.

Mycket hade hänt på Arlanda, butiker och restauranger hade byts ut, nya hade kommit till och andra hade försvunnit. Men några fanns faktiskt kvar sedan "min" tid.

Det blev lunch i Sky City, rundvandring i B- och A-piren, taxfreebutiken och sedan ut mot Pir F. En snabbsväng till terminal 4 sedan fika på Sky innan avresa till Sala. Hann tyvärr inte med terminal 2 och 3 denna gång.

Margareta Engström lotsade mig runt och jag fick sedan hennes egenhändigt skrivna bok "Mörker". Började läsa redan innan tåget lämnat Arlanda.

Tusen tack Margareta för en underbar dag och så roligt att träffa andra gamla arbetskamrater som Lisa och Annette. En toppendag.

Nu kryper jag upp i soffan och läser vidare.


 
 


1 kommentar:

Wagner Clerk sa...

Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkra lån, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital mm! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com