November har gjort sitt intåg med snö och kall blåst. Fåglarna förbereder sin resa till sydligare breddgrader medan vi som blir kvar får försöka förgylla vår tillvaro så gott det går.
För första gången har jag beställt Linas Matkasse. Spännande och så kul när den kom levererad till dörren. Fem stycken spännande recept att laga. Första dagen blev det "Chicken Kerala med ingefära och vitlöksfrästa primientos depardón". Låter godare är korv och potatis.
För att göra matlagningen lättare så det blir ett lyckat resultat ska man:
1. Läsa receptet noga och följa det.
2. Se till att alla ingredienser finns framtagna
3. Göra som TV-kockarna hacka och skiva allt innan man börjar.
4. Hålla koll på receptet under matlagningen
Nåja, det blev gott i alla fall trots att jag fick leta efter paprikapulvret ett tag och satte på riset för tidigt så det blev kallt innan resten var klart. I morgon ska jag följa ovanstående lista, slaviskt. Morgondagens middag är "Salmon clubwrap med rostad lök, äpple och curry".
Ser fram emot morgondagen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar